O nama

Nutrilab + centar za mršavljenje nalazi se u sklopu nutricionističkog savjetovališta poliklinike LabPlus.

Savjetovalište je osnovano 2012. godine i od tada do danas, misija našeg stručnog tima je kvalitetnom i prilagođenom uslugom maksimalno se posvetiti klijentima/pacijentima koji žele skinuti suvišne kilograme i smanjiti udio masnog tkiva.

Višak kilograma povezuje se s više od 50-ak zdravstvenih komplikacija, a gubitak od 5 do 10 % od početne tjelesne mase značajno smanjuje rizik kod zdravstvenih komplikacija.
Kroz individualni pristup sagledavamo jedinstveno zdravstveno stanje klijenata, pri čemu cijeli program maksimalno prilagođavamo životnom stilu pojedinca te programe prehrane sastavljamo od namirnica koje naši klijenti vole i lako ih mogu nabaviti.

Životni stil, ubrzani tempo života i sve veća dostupnost gotove i polugotove hrane s visokim udjelom masti i šećera faktori su koji doprinose sve većoj pojavi prekomjerne tjelesne mase i pretilosti diljem svijeta. Na prehranu i zdravlje pojedinca utječe puno različitih faktora stoga svakog klijenta sagledavamo kao individuu i tako pristupamo u kreiranju personaliziranog programa za mršavljenje.

Kroz interakciju svoje pacijente educiramo o prehrani, a sve što savjetujemo na jednostavan i kreativan način objašnjavamo pacijentima.

Vjerujemo da je edukacija, razumijevanje prehrane i metabolizma ključ uspjeha naših pacijenata!

Naša najveća vrijednost su uspjeh i zadovoljstvo cijenjenih klijenata.

U sklopu centra za mršavljenje koristi se najsuvremenija dijagnostika i niz laboratorijskih pretraga prema kojima kreiramo planove i programe, a koje se određuje prema potrebama klijenata. Centar je opremljen i posebnim medicinskim uređajem InBody 270 za analizu sastava tijela te brojnim edukativnim materijalima i sadržajem za savjetovanje o prehrani.

Andrea Bilandžija, mag.nutr.

Magistra nutricionizma, Voditeljica nutricionističkog savjetovališta u Zagrebu

Diplomirala je nutricionizam na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 

Nakon fakulteta svoje znanje iz nutricionizma konstantno produbljuje sudjelovanjima na različitim kongresima i konferencijama, slušanjem i polaganjem brojnih tečajeva i edukacija te svakodnevnim čitanjem znanstvenih članaka i knjiga. Od 2016. godine do danas položila je preko 15 certificiranih edukacija i tečajeva iz područja nutricionizma. Kako bi dodatno produbila svoje znanje i razumijevanje obrazaca tjelesne aktivnosti i fitnessa te povezala stručno znanje o prehrani i vježbanju, 2018. godine završava i certifikaciju za instruktoricu fitnessa. 

Dugogodišnje iskustvo u savjetovanju opće populacije o prehrani stekla je u radu kroz razna savjetovališta kao što su fitness centar, medicinski centar za mršavljenje i estetiku te razne udruge, a protekle dvije godine radi kao voditeljica Nutrilab+ nutricionističkog savjetovališta i centra za mršavljenje. Smatra da je pravilna prehrana odličan alat za bolje zdravlje, vitkost i bolju opću kvalitetu života što svakodnevno prenosi na svoje klijente. 

Empatija i podrška klijentima jedno su joj od osnovnih vodilja prilikom rada s ljudima, a kroz jednostavne i edukativne razgovore pravilnu prehranu i zdravi način života može približiti svakome od vas.

Petra Vukorepa, mag.nutr.

Magistra nutricionizma, Voditeljica nutricionističkog savjetovališta u Splitu

završila je preddiplomski studij u Splitu, a na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku završila je diplomski studij smjera Nutricionizam i znanost o hrani. 

Već tijekom studiranja sudjelovala je u raznim projektima, a njen diplomski rad uvršten je u agronomski časopis Poljoprivredni glasnik.  

Od posebnog interesa joj je prehrana djece vrtićke, predškolske i školske dobi. Organizira edukaciju djece i odraslih kroz razne interaktivne radionice i druženja. Smatra kako je  prehrana ključna stavka u životu svakog pojedinca stoga svoje slobodno vrijeme s veseljem i posebnom energijom provodi educirajući i učeći postulatima pravilne prehrane. Uz savjetovanja i izradu planova prehrane, Petra redovito sastavlja priručnike i zdrave kuharice za svoje klijente te aktivno radi na osmišljavanju novih, zdravih recepata. 

Uz Petrin entuzijazam i stručno znanje vrlo je jednostavno prihvatiti nove zdrave navike i postići željeni cilj.