Usluge

Za uključivanje u jedan od naših programa mršavljenja, najprije je potrebno  odraditi konzultacije s našim nutricionistima.

1. KORAK
NUTRICIONISTIČKO SAVJETOVANJE I ANALIZA KRVI

Antropometrijska mjerenja (vaganje, mjerenje visine i obujma struka i bokova)

Analizu sastava tijela na uređaju InBody 270 (udio mišićne mase te ukupnog i visceralnog masnog tkiva u organizmu, stopa bazalnog metabolizma, metaboličke godine…)

Procjena nutritivnog stanja i potreba organizma (BMI, ITM, bazalni metabolizam, nutritivno – energetske potrebe)

Analizu prehrambenih navika

Savjete i smjernice kako unaprijediti prehranu i korigirati greške

Uz prvi pregled, prije kreiranja programa za mršavljenje po vašoj mjeri, po potrebi se odrađuje i jedan od panela s laboratorijskim pretragama i testovima.

ONLINE izrada individualnog programa prehrane
Prilagođavajući se novonastaloj situaciji, u ponudu smo uključili virtualne konzultacije s nutricionistima i izradu plana prehrane iz udobnosti vašeg doma. 

Pravilna prehrana nezaobilazna je za očuvanje zdravlja stoga niti sada ne bi trebala izostajati, dapače. 

Upravo zato osigurali smo da se možete konzultirati s našim nutricionistima i zatražiti svoj individualni plan prehrane i bez direktnog dolaska u našu Polikliniku. 

Planovi su predviđeni za sve one koji imaju problema s viškom kilograma ili samo žele promijeniti svoje prehrambene navike, a sastavljamo ih na temelju namirnica koje volite i koje imate dostupne u ovom trenutku te sadrže jednostavne recepate koje možete primijeniti i na svoje ukućane.

Plan prehrane možete odabrati za tjedan do mjesec dana.

Uz svaki odabrani plan prehrane, uključene su virtualne konzultacije s našim nutricionistima te online praćenje vašeg napretka. 

Iskoristite mogućnost, posvetite se sebi i mijenjanju navika na bolje!

 • Javite nam se na broj telefona: 01/4673 648 ili na 091/4667 421, na mail: nutrilab@poliklinika-labplus.hr, putem našeg web obrasca ili na društvenim mrežama i predbilježite za plan prehrane i konzultacije s nutricionistom. 
 • Potom vam šaljemo upitnik za prikupljanje osnovnih podataka o vašim navikama i podacima potrebnim za izradu jelovnika.
 • Uplatu za željeni plan prehrane izvršite putem internet bankarstva ili opće uplatnice.
 • Nakon toga ćete se konzultirati s našim nutricionistima i zaprimiti individualni plan prehrane na vašu email adresu.

Naučiti hraniti se zdravo nikada nije bilo lakše i dostupnije 🙂

Plus za Vaše zdravlje!

2. KORAK
ODABIR PROGRAMA

Nakon detaljnog upoznavanja s klijentovim navikama, stilom života i zdravstvenim stanjem te potrebama uključujete se u jedan od naših programa mršavljenja.

EURODIET PROGRAM MRŠAVLJENJA

Eurodiet je individualni program mršavljenja koji se koristi preko 20 godina diljem Europe. Namijenjen je svim odraslim osobama bez zdravstvenih tegoba koje žive užurbanim načinom života te im stoga nedostaje vremena za pripremu i nošenje zdravih obroka. Program je prilagođen svakom pojedincu, a trajanje programa je individualno. Prije uključivanja u sami program potrebno je odraditi konzultacije u našem nutricionističkom savjetovalištu gdje se obavlja analiza sastava tijela i mjerenje te po potrebi krvne pretrage prije samog ulaska u program.

U želji da skinemo suvišne kilograme, znamo da prehrana mora biti bazirana na kvalitetnim i svježim namirnicama što znači reduciranje slatkiša, grickalica i brze hrane iz prehrane. Eurodiet je program koji se bazira na individualnom planu prehrane i zamjenskim obrocima koji su uključeni u Vašu prehranu. Imajući na umu da se teško odričemo poslastica poput čokoladica i grickalica, Eurodiet je kreirao dijetalne obroke bogate proteinima jednako slatke i ukusne kao što su i klasični slatkiši i slane grickalice. Dakle ako ste ikada pomislili na dijetu na kojoj mršavite i jedete ukusno i sve što volite, ovo je program za vas.

Prednosti programa:

 •   Jednostavnost pripreme
 •   Bez puno kuhanja i pripreme
 •   Pristupačnost
 •   Uključeni zamjenski obroci poput čokoladica, grickalica, slatkih deserata, palačinki, pudinga…
 •   Stručni nadzor
 •   Redovite kontrole i kontrolna mjerenja
 •   100% učinkovito

 

INDIVIDUALNI PROGRAMI MRŠAVLJENJA

Individualni program mršavljenja sastoji se od personaliziranog plana prehrane koji je kreiran od namirnica koje volite i smijete konzumirati u količinama koje su za vas preporučene kako bismo potaknuli gubitak kilograma.

Nakon savjetovanja s nutricionistom o zdravom načinu života i prehrani izrađuje se jelovnik.

Trajanje svakog programa je individualno i ovisi o klijentovim željama i potrebama.

Individualni programi dolaze u ponudi kao premium programi uz stručni nadzor u trajanju od 3, 6 ili 12 mjeseci.

NAPOMENA: 

Uz korekciju prehrane, za uspješan gubitak tjelesne mase i masnih naslaga vježbanje je neophodno. U centru za mršavljenje bavimo se kreiranjem programa prehrane i mijenjanjem prehrambenih navika, a planove treninga i individualne privatne treninge odrađuju naši suradni treneri na nekoliko različitih lokacija ili online putem.

3. KORAK
KONTROLNI PREGLEDI

ključne su stavke u uspjehu naših klijenata u borbi s viškom kilograma i dio su svakog programa.

Kontrolni pregledi služe za podršku i praćenje napretka naših klijenata. Kontrola vam pomaže da dostignete svoj cilj. Često se dogodi da ponestane motivacije i zato smo mi tu da vas podržimo u vašim novim prehrambenim navikama te da vas usmjeravamo kroz cijeli proces promjene prehrane.

4. KORAK
ODRŽAVANJE NOVE TJELESNE MASE

Održavanje nove tjelesne mase može biti veći izazov od samog mršavljenja i gubitka kilograma. Povratak kilograma sprječavamo edukacijom i detaljnim uputama naših nutricionista.

DODANE VRIJEDNOSTI KOJE NUDI NAŠ CENTAR:

 • Komunikacija s vašim nutricionistima i trenerima putem online aplikacija za vrijeme cijelog trajanja programa
 • Brošure i edukativni priručnici o prehrani
 • Raznoliki recepti i kuharice
 • Prilagođavanje svake smjernice vama i vašem načinu života
 • Najnovija dijagnostika (uređaji za analizu tijela, laboratorijska dijagnostika)
 • Laboratorijski nalazi i planovi prehrane stižu direktno na vaš mail u najkraćem mogućem roku

Zadovoljni klijenti

Povucite lijevo ili desno iz sredine.

 • "LabPlus…kako je u nazivu tako bi im i sam dao jedan ogroman plus. Za termin smo se dogovorili prema mom slobodnom vremenu. Začudo ja sam uspio doci na vrijeme a oni nisu kasnili ni minute sa prijemom. Iako je bilo rano i još sam lagano spavao komunikacija kroz koju je Andrea upoznala moje prehrambene i dnevne navike bila je izrazito ugodna, zanimljiva i najbitnije poticajna. Kod mjerenja ne osjetiš ništa a uređaj izmjeri sve moguće.
  Prema rezultatima mjerenja i mojim navikama dobio sam malo je reci detaljan i razrađen plan. Plan nije koncipiran na način da imaš točno propisano što koji dan moraš jesti već su ti definirane namirnice koje si sam slažeš ovisno o danu kako si raspoložen i što ti se jede. Imaš i ogledne primjere da dobiješ vizualni dojam kako sve to na tanjuru treba izgledati.
  Nakon primitka plana na mail, dodao sam nekoliko treninga, pratim LabPlus instagram profil gdje se svako malo pojavi post o savjetima, preporukama, novim receptima a tu je i Andrea. Andrea svako malo provjeri da je sve uredu, da nisam gladan jer to nikako nije cilj i u konačnici da po potrebi doradimo, poboljšamo plan u toku korištenja.
  Uz sve navedeno na meni je bilo samo da organiziram spremanje namirnica i iščekujem prve rezultate koji ne mogu izostati."


  Vedran, Zagreb

 • „Prije programa imala sam 83kg, na 156 cm i 63 godine. Osjećala sam se umorno, teško se kretala zbog bolova u kralježnici, stopalima, bez energije i volje za nekim aktivnostima, brzo sam se umarala. Za pomoć sam se obratila kada mi se povisio krvni tlak jer sam konačno željela uiniti nešto za svoje zdravlje. Nakon 3 mjeseca osjećam se poletno, bez većih, puna energije obavljam sve poslove bez većeg umora. Jedem pet obroka dnevno (meso, ribu, jaja, mliječne proizvode, povrće, voće, maslinovo ulje, ugljikohidrate). Takav jelovnik u potpunosti mi odgovara jer sam uvela veće količine povrća, a najvažnije prestala sam jesti „da se ne baci“. Hranu vremenski mogu pripremiti puno brže jer ju ne „mučim“ dugotrajnim dinstanjem ili pečenjem na masti. Sada sam na 64,7 kg.Sve pohvale i zahvale nutricionistici Andrei Bilandžiji na iscrpnim informacijama i savjetima.“


  Biserka, Vrbovec

 • “Sada tek shvaćam da sam se hranila nezdravo i već sam se teško kretala. Napravila sam velike promjene u prehrani makar nisu bile teške. Vaš jelovnik bio mi je vodilja  dijetu i u potpunosti  mi je odgovarao. Sada se osjećam poletno i dišem punim plućima. Skinula sam 15kg i tu ne mislim stati. Jako sam zadovoljna pristupom vaše magistre i nadam se ubrzo stići do svojeg cilja. Svakome tko ima probleme s kilogramima preporučila bih da se obrati u NutriLab+ i zatraži pomoć.”


  Marija, Slavonski Brod